Beton ciré

Beton ciré betekent letterlijk naar ‘gewreven beton’. Dit veelzijdige materiaal kan gebruikt worden om allerlei oppervlakken af te werken. Het resultaat is een stoer ogende afwerking die er strak uitziet. Wij zijn ciré specialisten met jarenlange ervaring.

Meer informatie nodig of een gratis offerte aanvragen? Neem dan contact op met C&C Stucadoors via +31 6 45 00 81 23 of stuur een mail naar info@cencstucadoors.nl

Wat is Beton ciré?

Beton ciré is een type betonstuc dat afkomstig is uit Frankrijk. Dit materiaal is veelzijdig waardoor er veel verschillende stijlen mee kunnen worden gecreëerd. Ciré past in allerlei woonstijlen, zoals bijvoorbeeld de landelijke en industriële woonstijl.

Betonstuc kan op vrijwel iedere ondergrond worden aangebracht. Het is geschikt voor wanden en vloeren in elk type ruimte, waardoor de betonstuc toepassing iedere keer weer anders is.

Beton ciré in de badkamer

Bij C&C Stucadoors hebben wij ruime ervaring in het stucen met beton, oftewel beton ciré. Een van de meest populaire toepassingen van dit moment is in de badkamer. Dit materiaal is namelijk goed te gebruiken in een vochtige ruimte. Door de beperkte dikte (3 mm) is het licht, vrij van scheuren en waterdicht.

Als de bestaande ondergrond goed is, kan betonstuc over tegels heen worden geplaatst.

Wil je een offerte op maat ontvangen? Neem dan contact op met C&C Stucadoors.

Voor de vloer

Beton ciré is ook erg geschikt om te laten aanbrengen op vloeren. Dit type stuc wordt altijd met de hand aangebracht en kan afgewerkt worden naar wens van de klant. Hierdoor krijg je betonlook vloeren die naar wens een bepaalde structuur kunnen hebben.

Zo kun je bijvoorbeeld voor een rustige of juist drukke ‘tekening’ kiezen die over de hele vloer wordt toegepast. Een vloer van ciré geeft een strak en naadloos resultaat.

De voordelen

Beton ciré heeft allerlei voordelen ten opzichte van andere afwerkingsmaterialen. Het is dun aan te brengen en blijft lang bewerkbaar. Hierdoor kan het tot het perfecte eindresultaat worden bewerkt. Het is geschikt voor allerlei oppervlakken, is waterdicht en zorgt voor een tijdloos interieur.

Het is ook heel makkelijk schoon te maken en schoon te houden. Dit komt door de PU sealer die vuil en stof buiten houdt. Een doekje over het oppervlak halen is vaak al voldoende om vuil en stof te verwijderen van een Beton ciré vloer.

Verder kan de kleur van Beton ciré naar wens worden samengesteld door kleurstof toe te voegen. Zo kun je kiezen voor een grijstint, maar ook een pasteltint of juist een zandkleur. Met onze betonstuc kleuren geef je persoonlijkheid aan jouw interieur.

Wil je meer informatie over de mogelijkheden van ciré? Neem dan contact op met C&C Stucadoors via +31 6 45 00 81 23 of stuur een mail naar info@cencstucadoors.nl. Wij zijn actief in de wijde omgeving van Breda en Roosendaal.

Gratis offerte

Wij stellen graag een vrijblijvende offerte op met een prijs per vierkante meter voor betonstuc. Je kunt ook ons terugbelformulier invullen en dan nemen onze adviseurs contact met je op.