Buitenpleisterwerk

Buitenpleisterwerk voor strakke, gladde buitenmuren zijn een wens van veel woningeigenaren. Het ziet er netjes uit en heeft ook een aantal praktische voordelen. C&C Stucadoors is gespecialiseerd in buitenpleisterwerk voor gevels en buitenwanden.

Vrijblijvende offerte ontvangen? Neem contact op met C&C Stucadoors.

Wat is buitenpleisterwerk?

Buitenpleisterwerk is het aanbrengen van een dunne pleisterlaag op de buitenwanden van een gebouw. Buitenpleisterwerk wordt ook wel het stucen van een buitengevel genoemd. Dit wordt al eeuwenlang gebruikt om gevels strak af te werken, maar ook om oneffenheden weg te werken.

Bij deze vorm van stucen, kun je zelf kiezen welke soort afwerking je wilt. Welke vorm je ook kiest, de gevel wordt altijd eerst voorzien van wapeningsgaas. Dit gaat het vormen van scheuren tegen en zorgt voor een egaal resultaat.

Buitenpleisterwerk en isolatie

Het aanbrengen van pleisterwerk zal zorgen voor een mooi aanzicht. Het is een luxe afwerking die in verschillende diktes, structuren en kleuren kan worden aangebracht. Maar buitenpleisterwerk heeft ook een aantal praktische voordelen.

Pleisterwerk op de buitengevel van een gebouw dient namelijk vaak als een vorm van isolatie. Hierdoor worden naden en kieren gedicht en zal warmte minder goed kunnen ontsnappen. Hierdoor bespaar je aanzienlijk in de stookkosten tijdens de koudere maanden van het jaar. Ook zorgt pleisterwerk voor het dempen van geluid van buitenaf. 

Vakkundig pleisterwerk door C&C Stucadoors

Bij C&C Stucadoors verzorgen wij stucwerkzaamheden in de regio van Breda en Roosendaal. Door onze jarenlange ervaring ben je bij ons verzekerd van vakmanschap en kwaliteit. Onze stukadoors hebben al veel stucwerk projecten met succes mogen afronden.

Door het gebruik van hoogwaardige materialen en efficiënte werkwijzen, kunnen wij onze diensten tegen scherpe prijzen aanbieden. Wij zijn bekend met de verschillende soorten stucwerk en gaan altijd voor het optimale resultaat.

Wil je meer weten over stucen? Bekijk dan onze pagina over het stucen van muren en wanden.

Vrijblijvende offerte ontvangen voor buitenpleisterwerk?

Ben je benieuwd wat C&C Stucadoors kan betekenen voor jouw buitengevel? Neem dan contact met ons op en ontvang gratis en vrijblijvend een offerte. Stucwerk is en blijft maatwerk en daarom komen we graag langs om de situatie ter plaatse te bekijken. Bel ons op +31 6 45 00 81 23 of mail naar info@cencstucadoors.nl.