Stucen van muren en plafonds

De basis van het stucen (of stukadoren) is het vlak maken van wanden en plafonds. Meestal is de wand na het stucen behangklaar of schilderklaar. Er zijn ook andere vormen van stucen zoals sausklaar of spachtel-putz.

Lees verder….

C&C Stucadoors en Schildersbedrijf

Verschillende stucwerken zoals spachtel-putz en spuitwerk van muren en plafonds

Verschillende stucwerken zoals spachtel-putz en spuitwerk van muren en plafonds C&C Stucadoors en Schildersbedrijf

Spachtel-putz is een wandafwerking die kunsthars gebonden en heeft een korrelige stuctuur. Deze korreltjes in de spachtel-putz zijn kleine harde graniet korreltjes bestaande uit 1 tot 3 mm dikte. Spachtel-putz kan ook in gewenste kleur worden aangebracht en hoeft niet opnieuw 

geschilderd te worden. Spuitpleister is andere soort van stucwerk. Spuitpleister kan voor plafond en wanden worden gemaakt, en is in vele kleuren verkrijgbaar. Ook structuur kan worden bepaald van grof tot fijn. Bij spuitpleister moet u wel opletten dat een fijne structuur hogere eisen stelt aan de ondergrond.

Lees verder…

Muren plafond, raamkozijnen en deuren schilderen zowel binnen als buiten

Schilderen van plafond, muren, kozijnen, ramen en deuren zowel binnen als buiten kunnen we doen op elke gewenste kleur. Ondergrond is hierbij ook heel belangrijk om goeie uitslag te krijgen.

Lees verder…

Muren plafond, raamkozijnen en deuren schilderen zowel binnen als buiten C&C Stucadoors en Schildersbedrijf

Beton Ciré

Beton Ciré C&C Stucadoors en Schildersbedrijf

Béton ciré is een Frans woord voor gewreven beton. Het is een decoratieve coating op basis van cement, kunsthars, toevoegingen en minerale pigmenten. Beton ciré is ideaal voor binnen- en buitenwerk, Geschikt voor zowel vloeren en wanden als plafonds. Ook op trappen, in badkamers, 

Keukens en op allerlei meubelstukken vindt het zijn toepassing. Een groot voordeel is dat er geen voegen nodig zijn. De schoonmaak en het onderhoud worden daardoor veel eenvoudiger voor u.

Lees verder…

Gipsplaat

Een gipsplaat is een plaat gemaakt van calciumsulfaatdihydraat (gips) die tussen een boven en onderlaag gedrukt wordt. Gipsplaten worden gebruikt om scheidingswanden en plafonds te maken.

Lees verder…

Stucen van muren en plafonds C&C Stucadoors en Schildersbedrijf

Buiten pleisterwerk

Chantier A crépi C&C Stucadoors en Schildersbedrijf

Pleisterwerk op de buitengevel van uw huis is vaak nodig voor de isolatie van een woning, tevens levert het een behoorlijke energiebesparing op. Wanneer uw buitenmuur er erg slecht uitziet, is het aanbrengen van pleisterwerk ( stucwerk op uw buitengevel ) vaak dringend nodig in verband met het doordringen van regenwater.

Lees verder…