Stucen van muren en plafonds

Zoek je een stukadoor voor het stucen van muren en plafonds? C&C Stucadoors is een ervaren en vakkundig stukadoorsbedrijf. Onze professionele stukadoors hebben jarenlange ervaring met het stucen van diverse woningen en bedrijfspanden. . Of het nu gaat om een nieuwbouw woning, een verbouwing of renovatie: bij C&C Stucadoors kun je terecht voor al je stucwerk.

Offerte aanvragen voor een vakkundig stucen van jouw woning of bedrijfsruimte? Neem dan contact op met C&C Stucadoors.

Wat is stucen van muren en plafonds?

Stucen is het egaliseren, oftewel glad maken, van wanden of plafonds. Dit wordt gedaan door middel van cement of een gipsgebonden specie. Stucen is echt vakwerk en wordt alleen mooi wanneer het heel precies wordt aangebracht.

In de basis wordt stucen vooral gedaan om wanden en plafonds glad en vlak te maken. De wand kan na het stucen bijvoorbeeld direct worden behangen. Er zijn ook andere vormen van stucen zoals sausklaar stucen of spachtelputz.

De voordelen van stucwerk

Stucen brengt veel voordelen met zich mee. Nadat wij onze werkzaamheden hebben afgerond heeft de woning weer volledig gladde wanden. Dit ziet er niet alleen mooier uit, maar verbetert ook de stevigheid van draagmuren. Ook worden wanden en plafonds minder poreus na het stucen. Zo wordt behangen of verven makkelijker en blijft het beter zitten.

Zelfs een badkamer stucen is tegenwoordig mogelijk. De materialen zijn goed bestand tegen vocht. Hierdoor hoeft een badkamer niet altijd betegeld te worden, maar is een waterdichte stuclaag een prima optie. Wil je meer informatie over het stucen van een badkamer? Wij helpen je graag verder!

Stucen van muren en plafonds

Twee van de meest voorkomende klussen voor een stukadoor zijn het stucen van plafonds en muren. Zodra deze oppervlakten netjes zijn afgewerkt maakt dit een enorm verschil voor de gehele woning. Voor de afwerking kun je kiezen tussen verschillende soorten stucwerk, van glad en strak tot grof.

Bij C&C Stucadoors kunnen wij onze stucwerkzaamheden aanbieden op verschillende ondergronden. Bijvoorbeeld beton, metselwerk, bakstenen, kalkzandsteen of gipsplaten. Met stucen kunnen ook allerlei oneffenheden in muren en plafonds netjes worden weggewerkt.

Vakkundig stucwerk in regio Breda

Heeft u een stukadoor in Breda nodig? C&C Stucadoors levert vakwerk van topniveau, ook in Breda. Door onze jarenlange ervaring met allerlei verschillende stucwerk projecten, ben je bij ons verzekerd van kwaliteit.

Een plafond of muur stucen kun je het beste overlaten aan ervaren vakmensen. Het is een lastige klus waarbij een flinke hoeveelheid vakkennis vereist is. Professioneel stucwerk resulteert in een zeer strakke en gladde wand.

Prijzen Stucen

Stucen is niet alleen vakwerk, maar ook maatwerk. Iedere situatie is anders en daarom is een offerte op maat de oplossing. Een plafond stucen is doorgaans iets kostbaarder dan het stucen van een muur. Dit komt doordat het lastiger werken is aan oppervlakken boven het hoofd.

We komen graag bij je langs om de mogelijke werkzaamheden in kaart te brengen. Op basis van de oppervlakte, de staat van de muren en plafonds en de gewenste afwerking kunnen wij een prijsopgave op maat maken.

Offerte op maat laten maken voor het stucen? Neem contact op met C&C Stucadoors.

Offerte stukadoor

Wil je jouw huis graag laten stucen? Of wil je graag weten wat de kosten zijn voor het stucen van jouw woning? Vraag dan vrijblijvende een offerte bij ons op. Stucen is maatwerk en daarom is iedere klus voor ons weer anders.

Heb je vragen over het stucen van muren en plafonds? Of ben je benieuwd wat we voor jouw project kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op via +31 6 45 00 81 23, info@cencstucadoors.nl of vul ons contactformulier in. We staan voor je klaar met advies op maat!